Tekniknord er et enkeltmandsfirma beliggende i Sæby. Jeg startede firmaet op i 2006 efter knap 10år på lageret ved Maskinhuset Horsens ( Schaeff - Terex - Atlas importør )  en af de største maskinimportører i Danmark,  Siden 2006 har jeg haft fuld fart på med at servicere mange kunder og har der igennem også at få kendskab til mange nye reservedele til andre fabrikater, men mit hjerte ligger dog stadig ved de Schaeff reservedele jeg startede med at sælge for nu godt 20 år siden  .

Da jeg er uddannet som Merkonom i indkøb er det jo meget nærliggende at lagerstyring/ logistik ikke lægger mig fjernt, derfor er det også meget vigtigt at logistikken er på plads da jeg får fragtet mange varer over night fra hele Europa hver dag. Det er helt fantastisk at når det brænder på kan der fragtes varer fra Asien Til Danmark på under 48 timer. Hjulene
 i Danmark er igen begyndt at gå hurtigere og det derfor er med glæde jeg kan meddele at teknik Nord har fået deres eget  lager og styr på "hurtig" løberne så kunderne kan forvente mange af varerne inden for 24 - 48 timer.
Hos os kan du finde reservedelen til et hvert fabrikat. Vi er altid klar til en opgave.

Vores program omfatter blandt andet; 
BÆLTER - Gummibælter - Gummipads - Stålkæder
FILTRE - Filtresæt – Enkelt filtre - Små filtre
GRAVEUDSTYR – Skovle – Hurtigskift - Andet
MOTORER - Motorer – Generatorer -Vandpumper
RESERVEDELE -  Terex – Schaeff – Atlas – Neuson - Bobcat mfl.
UNDERVOGNSDELE – Trækhjul – Underruller – Næsehjul

Vi kender også JCB – Caterpillar - Komatsu – Kubota- Takeuchi – Volvo – Yanmar - Hitachi – Airman – Case – Doosan – Kobelco – Fermec - Gehlmax – Hanix – Hinowa – Hyundai – IHI – New Holland – Libra – Messersi – Mitsubishi – Mustang – Nissan – O&K - Peljob. osv osv.


Med Venlig Hilsen
John Christensen

Teknik Nord   CVr. 17970100

Betal med Mobile Pay

Nummer:  45745

Kom i kontakt med os

Mail: john@tekniknord.dk eller tlf: 61706457
TLF: 61 70 64 57

TeknikNord Din leverandør

Teknik Nord er din lagermand kære Entreprenør, vi kan levererigtig mange reservedele til til de fleste fabrikater af entreprenørmaskiner der er på markedet, vi samarbejder med leverandører over hele Europa. Store som mindre kunder er vigtige for Teknik Nord.
Brug vores webshop hvis du er sikker på dit køb, brug vores kontakt system hvis vi skal hjælpe dig, vi er klar 365 dage om året ved mail og Facebook.

Venlig hilsen

John christensen 

Brorsonsvej 12

9300 Sæby

CVR 17970100